Inschrijven

Na de inschrijving ontvang je per direct via de mail de bevestiging inschrijving, deze dien je mee te nemen naar de startlocatie.

De inschrijving is gesloten!

Toch meelopen? Er zijn nog kaarten aan de kassa bij het MFC “de Driuwpôlle”. meld je een half uur vóór aanvang en betaal contant.

Donatie

Om mee te doen aan de 10 en 20 kilometer tocht vragen we om een donatie van €12,50, hier krijg je versnaperingen onderweg voor, muziek en de nodige verzorging. De 5 kilometer wandeltocht wordt aangeboden aan de basisschoolkinderen van Woudsend en is voor iedereen die mee wil lopen, hiervoor is de inschrijving een half uur vóór aanvang de donatie hiervoor is €2,50.”

Parkeren

Kom je met de auto? let dan op de parkeerborden die speciaal zijn neergezet. Er is parkeergelegenheid bij de Doniastrjitte, Wellewei, Vosseleane richting de Folkertsgrêft, parkeerterrein van firma Naghout, parkeerterrein van aqua camping de Rakken, parkeerterrein bij het voetbalveld. Volg de parkeerborden!

Annuleren

Ben je onverhoopt verhinderd? Je kunt je deelname wel annuleren, maar er vindt geen restitutie plaats. Geef je annulering per e-mail door.

Wisselen van afstand

Wil je wisselen van afstand? Dit kun je ter plekke aangeven.

@Thea de Jong