Inschrijven

De datum is voorbij, inschrijven misschien voor volgende jaren?

Inschrijven

De scancontrole/inschrijving vindt een uur voor starttijd, plaats in het MFC “de Driuwpolle”, Lynbaen 15.

5 kilometer vanaf 17:00 uur, start is 18:00 uur

20 kilometer vanaf 18:00 uur, start is 19:00 uur

10 kilometer vanaf 19:00 uur, start is 20:00 uur

Donatie

Om mee te doen aan de 10 en 20 kilometer tocht vragen we om een donatie van €12,50. Hier krijg je versnaperingen onderweg voor, muziek en de nodige verzorging. De 5 kilometer wandeltocht is door Woudsend zelf en kan gelopen worden door de basisschoolkinderen van Woudsend en is voor iedereen die mee wil lopen, hiervoor is de inschrijving een half uur vóór aanvang de donatie hiervoor is €5,00.

Parkeren

Kom je met de auto? Let dan op de parkeerborden die speciaal zijn neergezet. Er is parkeergelegenheid bij de Doniastrjitte, Wellewei, Vosseleane richting de Folkertsgrêft, parkeerterrein van firma Naghout, parkeerterrein van aqua camping de Rakken, parkeerterrein bij het voetbalveld. Volg de parkeerborden!

Annuleren

Ben je onverhoopt verhinderd? Je kunt je deelname wel annuleren, maar er vindt geen restitutie plaats. Geef je annulering per e-mail door.

Wanneer Covid-19 onverhoopt weer uitbreekt kan de organisatie het evenement afblazen. Ook dan vindt er geen restitutie plaat. Wij geven de annulering per mail en via facebook door.

Wisselen van afstand

Wil je wisselen van afstand? Dit kun je ter plekke aangeven.

@Thea de Jong