Routes

De Nachtkuier Wâldsein voert door de prachtige natuur rond Woudsend. Door landerijen, langs en over water, en een stukje door de oude kern. De routes zijn zo uitgezet dat er een goede balans is tussen verharde en onverharde paden.

5 kilometer 18:00 uur

10 kilometer 21:00 uur

20 kilometer 20:00 uur

De wandeling van 5 kilometer (groen) begint om 18:00 uur. Deze route gaat hoofdzakelijk door en nabij de kern van Woudsend. Door de stegen langs het water even langs het weidse wandelen én door een speciaal gebouw. De 5 kilometer (Groen) is speciaal voor iedereen die een kleine wandeling willen doen. De kinderen van de basisscholen worden speciaal uitgenodigd deze afstand mee te lopen, samen met ouders en leerkrachten.

5-10-20 km routes:

De 10 en 20 kilometer tijden zijn afgestemd op de eindtijd van de 5 kilometer. Ouders/begeleiders houdt jezelf niet tegen om na de 5 kilometer nog 10 of 20 kilometer te wandelen…

5 km route:

De 20 kilometer (Blauw) start 20:00 uur. Eerst door de kern van Woudsend en daarna het weidse landschap in met verrassende paden waar je normaal niet komt. We hebben veel samenwerking met verschillende grondeigenaren en bedrijven waar we erg trots op zijn.

20 km route:

De route van 10 kilometer (rood) start 21:00 uur en gaat net als de 20 kilometer eerst door de kern van Woudsend waarna ook het weidse landschap wordt opgezocht.

10 km route:

De start van de 10 en 20 kilometer is op verschillende tijdstippen, zodat alle deelnemers rond dezelfde tijd finishen.

@Thea de Jong